Voip telefonie
Voor iedere organisatie is bereikbaarheid een must. Shifting Experts maakt het mogelijk uw telefonische bereikbaarheid optimaal in te richten. Mobiele en vaste telefonie kunnen worden geïntegreerd in één en dezelfde telefooncentrale. Zo bent u altijd bereikbaar, zowel vast als mobiel.

Betrouwbare en persoonlijke dienstverlening, lage tarieven en veel handige extra diensten voor bijvoorbeeld thuiswerken behoren tot redenen om te kiezen voor telefonie van Shifting Experts.
VoIP-telefonie wordt ook wel IP-telefonie genoemd. Spraak wordt getransporteerd over internet of over een ander IP-netwerk. De telefonie maakt dus gebruik van een datanetwerk.

Met VoIP worden fysieke centrales overbodig. De centrale bevindt zich "in the cloud" bij u op locatie of bij Shifting Experts en voorziet al uw (neven)locaties van telefonie.

De voordelen en mogelijkheden van VoIP zijn onder andere:

- Kostenvoordeel ten opzichte van conventionele telefonie
- Geen investeringen in fysieke telefooncentrales nodig
- Meer profijt van alle technische mogelijkheden
- Voicemailboxen en voicemail-to-email
- Conferentiegesprekken
- Interactieve keuzemenu's
Shifting Experts heeft volop kennis en ervaring met VoIP-telefonie. Wij regelen de installatie en het onderhoud en helpen u alle vaste en mobiele telefoons te configureren. Bovendien hebben we volop ervaring met geschikte telefoontoestellen en kunnen we u hierin goed adviseren.