ICT Security
De afhankelijkheid van systemen, bedrijfsnetwerken en digitale informatie is voor de meeste bedrijven groot. Het is belangrijk uw systeem en uw data goed te beschermen tegen aanvallen en virussen. Shiftingexperts weet precies hoe u uw data en systemen veiligstelt. Wij inventariseren graag welke stappen er gezet kunnen worden om uw bedrijfsnetwerk te beveiligen en kunnen u helpen met het implementeren van de juiste oplossingen.
Virussen kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfsinformatie ontoegankelijk wordt en kunnen uw systemen onbruikbaar maken. Juist bedrijfsnetwerken zijn kwetsbaar omdat daar de afhankelijkheid groot is en een bedrijf veel schade lijdt als het mis gaat. De juiste antivirus software helpt uw systeem en data te beschermen. Een firewall houdt ongewenste bezoekers buiten de deur en reguleert welke verbindingen van buitenaf wel en niet zijn toegestaan. Een goed ingestelde firewall zorgt ervoor dat uw werknemers ongestoord hun werk kunnen doen, maar dat mensen met verkeerde intenties buiten de deur blijven.
Er is weinig zo kostbaar én zo onvervangbaar voor een bedrijf als de bedrijfsdata. Het is belangrijk deze goed te beschermen tegen verlies. Shifting Experts kan u helpen met back-ups van uw servers. Zo bent u ervan verzekerd dat uw gegevens dagelijks veilig en op meerdere plaatsen wordt opgeslagen: bij Shifting Experts en in een tweede datacenter op een andere locatie. Zo loopt u geen enkel risico.
Bedreigingen door gebruik van hacks zijn onzichtbaar en zitten ergens in de digitale wereld. ICT-netwerken worden via internetconnecties aangevallen, in de hoop dat er een voet tussen de deur komt. Met alle gevolgen van dien. Het is niet realistisch om te verwachten dat één product of dienst 100% garantie geeft, omdat het een voortdurend ‘kat en muis spel’ is.

Wilt u kennismaken of meer informatie? We bellen u graag terug.