Systeembeheer
De afhankelijkheid van computers en bedrijfsdata is bij de meeste bedrijven groot. Een goed beheer van de computers en servers stelt uw medewerkers in staat hun werk goed te kunnen uitvoeren en voorkomt storingen. De ervaren systeembeheerders van Shifting Experts zorgen graag voor uw computers, eventueel gecombineerd met support en/of netwerkbeheer. Onze specialisten beschikken over diverse relevante certificaten.
Over een beveiligde verbinding kan Atricom de meeste systeembeheer-taken op afstand uitvoeren. U heeft geen omkijken naar het periodiek onderhoud en bijvoorbeeld het maken van back-ups. Zijn er problemen of dient er iets gewijzigd te worden? Dan kijken we op afstand mee, of komen we bij u langs. Bij Atricom profiteert u steeds van een proactieve en persoonlijke aanpak. Ons overzichtelijke team staat voor u klaar en denkt met u mee. Systeembeheer door Shifting Experts omvat onder andere de volgende taken:

- Geautomatiseerde back-ups
- Updates voor besturingssystemen en software
- Het installeren en instellen van hardware en software
- Werkplek- en gebruikersbeheer
- Desgewenst ook netwerkbeheer en support
Is uw onderneming te klein voor een eigen ICT-afdeling, dan kunt u uw beheer en support uitbesteden aan een specialist zoals Atricom. Maar ook wanneer u wel over eigen ICT-medewerkers beschikt kunnen we u op allerlei manieren helpen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan specifieke kennis en ervaring of wanneer u (tijdelijk) op zoek bent naar extra capaciteit. Shifting Experts levert altijd een oplossing op maat: remote beheer, systeembeheer op afroep of systeembeheer op detacheringsbasis.

Wilt u kennismaken of meer informatie? We bellen u graag terug.