Bedrijfsnetwerken
Het aanleggen van bedrijfsnetwerken is voor Shifting Experts dagelijkse kost. Uw ICT-infrastructuur waaronder pc's, servers en randapparatuur, interne en externe verbindingen waaronder telefonie en zakelijk internet kunnen door Shifting Experts op een slimme en betrouwbare manier worden aangelegd.

Bedrijfsnetwerken

Shifting Experts is volledig up to date en realiseert voor u graag een bedrijfsnetwerk dat klaar is voor de huidige en toekomstige manier van werken. Met onze allround ervaring bieden we u diverse oplossingen voor bijvoorbeeld draadloos internet, werken op verschillende apparaten, thuiswerken (en beveiligde verbindingen van buitenaf) en cloud diensten. Shifting Experts kan u helpen bij de aanleg van een volledig bedrijfsnetwerk. Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld:

- Hardware zoals pc's en servers
- Randapparatuur
- (VoIP) telefonie
- Zakelijk internet
Shifting Experts ontzorgt u volledig als het aankomt op netwerkbeheer. Ons team van gecertificeerde specialisten heeft volop ervaring met het aanleggen en beheren van bedrijfsnetwerken in de breedste zin des woords. Eenmaal aangelegd kunnen wij u de ondersteuning blijven bieden die uw organisatie wenst, bijvoorbeeld in de vorm van netwerkbeheer of support.