Server hosting
Server hosting "in de cloud": wel zo veilig voor uw bedrijfsvoering. U werkt niet met een fysieke server op uw eigen locatie, maar maakt gebruik van een VPS (virtual private server) van Shifting Experts.

Uw bestanden staan over een beveiligde verbinding altijd tot uw beschikking. Diverse maatregelen zorgen ervoor dat uw data en bedrijfsgegevens altijd veilig worden opgeslagen.
Bij een VPS gebruikt u niet een fysieke server op uw bedrijfslocatie, maar een virtuele server welke gehost wordt door Shifting Experts.

Doordat hardware wordt gedeeld, heeft een virtuele server voordelen voor de kosten en continuïteit van uw bedrijfsvoering. Doordat de servers van Shifting Experts gehost worden in twee verschillende datacenters is het bovendien veel veiliger. Uw data is minder kwetsbaar voor bijvoorbeeld diefstal of brand.

In het geval van calamiteiten of storingen kunt u ongehinderd verder werken en kunnen de virtuele servers eenvoudig worden verhuisd naar een andere server.

Shifting Experts kan steeds snel en eenvoudig insprelen op de eisen en wensen van uw organisatie. Uw virtuele server kan eenvoudig worden opgeschaald. Shifting Experts verzorgt voor u de installatie, monitoring, back-ups en updates van de server.
De virtuele servers van Shifting Experts zijn ondergebracht bij Shifting Experts en in een datacenter op een externe locatie. De twee streng beveiligde datacenters zijn geografisch gescheiden, waardoor uw data goed beveiligd is tegen bijvoorbeeld inbraak en brand. Danzij diverse noodvoorzieningen zorgen wij er bovendien voor dat u te allen tijde toegang heeft tot uw server. Shifting Experts biedt zowel Linux- als Windows-omgevingen aan.