Online werkplek
Werken in de cloud biedt mogelijkheden voor elk modern bedrijf. Door alle benodigde software en bestanden online beschikbaar te maken voor medewerkers kunnen zij overal werken. Op kantoor, thuis, op een flexplek of op locatie bij de klant. Veel cloudoplossingen zijn bovendien beschikbaar voor PC én Mac en bovendien voor smartphones en tablets. De cloudoplossingen van Shifting Experts onderscheiden zich door een hoge beschikbaarheid, flexibiliteit, veiligheid en schaalbaarheid. De cloud-diensten worden verzorgd vanuit meerdere betrouwbare Nederlandse datacenters.
Een werkplek in de cloud beschikt over alle programma's en bestanden die uw medewerkers nodig hebben. De juiste combinatie van diensten zorgt ervoor dat uw medewerkers overal hun werk kunnen doen en dat uw bedrijfsgegevens veilig worden opgeslagen, maar overal toegankelijk zijn voor uw medewerkers. Shifting Experts levert diverse clouddiensten, waaronder: online werkplekken, Microsoft Office 365 en back-ups.
Shifting Experts maakt gebruik van meerdere betrouwbare datacenters in Nederland. De beschikbaarheid van onze cloud-diensten waarborgen we met o.a. een geavanceerde (nood)stroomvoorziening en redundant verbindingen.
Onze ervaren professionals staan altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw applicatie, werkplek en gegevens altijd beschikbaar zijn.