Servers en PC's
Niet alleen voor het aanleggen van netwerken en verbindingen en het installeren of beheren van uw hardware kunt u bij ons terecht. Shifting Experts kan ook de aanschaf van betrouwbare servers en pc's voor u verzorgen.

A-merk producten + de service van Shifting Experts = zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid!
Elke ICT-omgeving vereist specifieke hardware- en softwareoplossingen. Shifting Experts heeft volop ervaring met servers en pc's van uiteenlopende merken en staat u graag bij in uw keuze. Door uw hardware en software goed aan te laten sluiten op uw manier van werken kunnen we ICT-processen beter, sneller en soepeler laten verlopen. Shifting Experts beschikt over een groot netwerk van nationale en internationale distributeurs. Ons netwerk stelt ons in staat om alle denkbare producten aan te kunnen bieden tegen een scherpe prijs. Met onze productkennis en service weet u zeker dat uw hardware bij Shifting Experts in goede handen is.
In de loop der jaren heeft Shifting Experts volop ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende software. Bent u op zoek naar een programma voor een specifieke taak in uw organisatie, dan is de kans groot dat wij u iets kunnen aanbevelen. Uiteraard kan de software ook via Shifting Experts worden aangeschaft.