Data Recovery Service (DRS)
Automatisering biedt veel voordelen, maar brengt ook risico's met zich mee. De afhankelijkheid van datavoorzieningen wordt bij de meeste bedrijven steeds groter. De data moet altijd beschikbaar zijn. Een zogenaamde "disaster" zoals een servercrash, brand of diefstal is een ware nachtmerrie. Met de juiste oplossingen kunt u kostbare gegevensverlies of tijdrovende dataherstel voorkomen. Onze Data Recovery Service helpt u snel weer operationeel te zijn.
De traditionele (online) back-up biedt u mogelijkheden data te herstellen, maar afhankelijk van de omvang van uw gegevensverlies kan het herstel dagen tot een week in beslag nemen. Shifting Experts Data Recovery Service lost dat voor u op: met de juiste, gerenommeerde software bovenop uw standaard back-up mogelijkheden bent u binnen enkele uren weer operationeel. Shifting Experts helpt u met het inrichten van een permanente uitwijkomgeving. Zo komt uw organisatie bij een incident niet stil te liggen, maar kunt u snel weer aan het werk met toegang tot al uw belangrijke bedrijfsdata. Shifting Experts Data Recovery Service werkt bovendien op elke locatie en is niet hardware-afhankelijk.
Een goed doordachte en soepel werkende automatiseringsomgeving is van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Shifting Experts begrijpt dat als geen ander. Wij zorgen ervoor dat uw systemen uw organisatie zo goed mogelijk ondersteunen, en dat altijd met een persoonlijke touch.